Voordelen Reformer Pilates

Voordelen Reformer Pilates

De game-changer die je lichaam nodig heeft!

Reformer Pilates, de game-changer die je lichaam nodig heeft! Hieronder een opsomming van de belangrijkste voordelen van Reformer Pilates en waarom je hier het liefst vandaag nog mee wilt starten in Nijmegen!

Het is leuk: Een ding is zeker, je zal altijd zin hebben in jouw reformer les. De juiste muziek, vibe, tempo en energie! De Reformer laat je sterk maar ook soepel voelen. De ultieme workout voor elk fitnessniveau, lichaam en persoon.

Verhoogde energie: Na een sessie op de Reformer voel je je weer opgeladen, klaar om de wereld te veroveren. Het geeft je de nodige boost van endorfines en energie om de dag aan te kunnen! 

Versterkt je core: Reformer richt zich op het versterken van je core: je buikspieren, rugspieren, heupen & bilspieren. Door de kernspieren te versterken verbeter je niet alleen je houding en stabiliteit, maar ook je algehele kracht en uithoudingsvermogen.

Flexibiliteit: Reformer oefeningen bevorderen een volledig bewegingsbereik, waardoor je spieren leniger worden en je gewrichten soepeler worden. Het zorgt voor een betere balans, maar daarnaast kan het ook blessures helpen voorkomen. 

Houdingsverbetering: Reformer legt de nadruk op een goede lichaamshouding, waarbij je je bewust wordt van hoe je je lichaam gebruikt. Door je houding te verbeteren voel je je niet alleen zelfverzekerder, maar zorg je er ook voor dat je oefeningen écht goed uitvoert. 

Stressvermindering: Tijdens een Reformer sessie wordt je focus verlegd naar je ademhaling en de bewegingen van je lichaam, waardoor je stress en spanning kunt loslaten. Zo kun je je lichaam uitdagen en je geest ontspannen. Wel zo fijn tijdens de drukte van het dagelijks leven. 

Full body workout: Reformer traint niet alleen specifieke spiergroepen, maar zorgt ook voor een algehele versterking en toning van je lichaam. Triceps, biceps, bill, kuiten, you name it! Pilates werkt van top tot teen om je de beste versie van jezelf te laten voelen en zien. 

Kortom, Reformer Pilates biedt veel (belangrijke) voordelen voor zowel je lichaam als je mentale gezondheid. Of je nu op zoek bent naar kracht, flexibiliteit, stressvermindering of blessurepreventie, Reformer Pilates bij REFORM kan een geweldige aanvulling of opvulling zijn van je fitness routine!

Tot snel op de REFORM(er)! 

Back to overview
Voordelen Reformer Pilates
Sanne Romp Marketing Manager

  • Date 5 March 2024
  • Reading time 3 minuten
  • Category Articles
  • Share

Related news